Tukipalveluja asumiseen, työllistymiseen ja velkaantumisen hallintaan

Meistä

Indcare on vuonna 2016 perustettu, HyTe ry:n omistama yritys. Tarjoamme asiantuntevaa, ihmisläheistä ja yksilöllistä tukityötä valtakunnallisesti. Palvelukonseptiimme kuuluvat asumisen ja avohuollon tukipalvelut.

Ammattilaisemme ovat kehittäneet uudenlaisen, kokonaisvaltaisen ja yksilöllisiä ratkaisuja hakevan konseptin. Tarjoamme yksilöä ja perhettä syvällisesti tukevaa pitkäkestoista, sekä myös nopeaa ratkaisua ja toimintaa edellyttävää palvelua inhimillisellä otteella.

Jatkamme joustavasti palveluidemme, toimintojen ja työvälineiden kehitystyötä. Seuraamme kiinteästi yhteiskunnassa tapahtuvia muutoksia ja niiden myötä syntyviä tarpeita, jotta uudistumme ja pystymme vastaamaan nopeasti näihin haasteisiin.

Olemme mukana Made in Uusimaa -kampanjassa

Indcare on mukana  tukemassa uusmaalaista yrittäjyyttä. Uusimaa on Suomen talouden ja kehityksen veturi. Uusimaa tuottaa 39 prosenttia Suomen bruttokansantuotteesta. Alueella sijaitsi ennen koronatilanteen tuomia muutoksia yli 800 000 työpaikkaa, mikä on kolmanes Suomen työpaikoista. Siksi myös koronakriisin lomautukset ja työttömyys osuvat pahiten Uudellemaalle. 60 prosenttia Suomen lomautetuista on Uudeltamaalta. 

Uudenmaan identiteetti on merkittävästi vahvistunut korona-kriisin ja sen aiheuttamien rajoitusten seurauksena. Paikalliset palvelut, työpaikat ja tuotteet ovat saaneet uuden merkityksen uusmaalaisten arjessa.

Uusimaa selviää kriisistä ja on Suomen kasvun veturi tulevaisuudessakin. #madeinuusimaa